Terug naar zaaloverzicht

Vergaderen

De Nieuwe Liefde op de Da Costakade in Amsterdam biedt ruimte aan zes zalen waar u met uw collega’s zorgeloos kunt vergaderen. Alle zalen beschikken over een standaard opstelling en kunnen eventueel omgebouwd worden naar een andere gewenste zaalopstelling. De benodigde techniek kunnen wij uiteraard voor u verzorgen en staat voor u klaar bij aankomst. Een workshop, (product)presentatie of een brainstorm behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Bij ontvangst serveren onze cateringmedewerkers verse koffie en thee in de gereserveerde zaal. Tijdens de pauzes worden de dranken ververst en de versnaperingen aangevuld. De lunch en borrel worden in de afgesproken ruimte gepresenteerd waar uw gasten informeel kunnen samen komen.

Onze sales & events managers helpen u graag om de juiste ruimte te kiezen voor uw vergadering, workshop, (product)presentatie of brainstorm.

Interesse of een vraag?
Neem contact op

“Wij nodigen u van harte uit voor een locatiebezoek, zodat u zelf kunt ervaren dat iedereen zich bij De Nieuwe Liefde welkom voelt”

De Nieuwe Liefde

Team sales & events

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Optioneel
kies hier
-
Huwelijk
Congres
Workshop
Feest
Diner
Presentatie
Vergadering
Anders
kies hier
-
1-25
25-50
50-100
100-150
150 of meer