Follow UP!

Follow UP!

Op maandagochtenden na elke talkshow (19 maart , 16 april en in mei 2018) organiseert UP! nagesprekken in De Nieuwe Liefde. Rond dezelfde thema’s als de talkshows gaan we in gesprek, aan de hand van zeven doelgerichte vragen. Het is leuk en leidt – dat garanderen we je – tot een bijzonder en boeiend gesprek.

Samen dingen doen is meestal leuker dan alleen. Je leert elkaar kennen en hoort boeiende verhalen. En toch… met mensen die je al lang kent verval je soms tot steeds hetzelfde gesprek. Herken je dat? En met mensen die je niet zo goed kent is het lastig beginnen, als je een wat diepgaander gesprek wil. Daar hebben we iets op gevonden: een Jump Movement gesprek. Een wat?

Een – kort gezegd – Jump gesprek is een gesprek dat je hebt met een paar mensen, aan de hand van een draaiboekje van 7 vragen. Eng? Helemaal niet. En echt, iedereen kan het. Je hoeft niets voor te bereiden en alleen maar jezelf te zijn.
Lees hier meer over Jump Movement

of kijk op www.jumpmovement.com

Wij zorgen voor koffie, thee en een croissant!


Follow UP!
Normale prijs: €GRATIS
CJP, studenten- of stadspas: €GRATIS

De toegang is GRATIS.

Je kan je aanmelden via een email aan upbrievenbus@gmail.com of aan de balie van De Nieuwe Liefde op de avond van de talkshows. Of kom op de dag zelf langs en schuif aan!

Deel dit evenement:
Kaartje kopen