UP! Talkshow: In beweging

UP! Talkshow: In beweging

Als het een beetje kan, blijf in beweging. Je voelt je lekkerder en de gezondheidswinst is groot. Erik Scherder, de vrolijke hersenprofessor van De Wereld Draait Door, laat vanavond zien wat beweging allemaal met je brein doet en wat dat vervolgens weer betekent voor je algehele gezondheid.

PRA Muziektheater verleidt mensen om in beweging te komen met live muziek, jonge en oude dansers. Vanaf vanavond begrijp je hoe. Onweerstaanbaar!

Cabaretière Jetty Mathurin start binnenkort met haar laatste productie De Overdracht en doet er alles aan om in topvorm te zijn. In de sportschool blijkt ze een rolmodel voor de jonkies. Jetty vertelt er graag meer over, op de voor haar zo typerende, smakelijke manier.

Bij Oud Geleerd Jong Gedaan geven studenten lezingen aan ouderen. Je steekt er niet alleen veel van op, maar krijgt er ook nieuwe vrienden. Hoe werkt dat dan? Presentator Froukje Jansen zoekt het uit.

Gospelkoor Deliverance brengt beweging in de tent.

UP! Een nieuwe kijk op ouder worden

Ouder worden we allemaal, elke dag weer. Toch roept het woord ‘oud’ vaak heftige reacties op. Je haast je immers vaak om te benoemen hoe jong je je voelt. Wij van UP! denken dat elke leeftijd waarde heeft.

Mensen om je heen

Ieder mens heeft het nodig: een reden om je bed uit te komen, nieuwsgierig te blijven en mensen om je heen die zich om jou bekommeren. Vandaag de dag is het misschien wel belangrijker dan ooit om oog te hebben voor elkaar.

Inspiratie

UP! biedt inspiratie rond het thema ouder worden, een frisse blik, ruimte voor scherpe randjes en veel moois. Elke UP! talkshow heeft een eigen invalshoek. Bekende en onbekende gasten vertellen hoe zij het avontuur van ‘ouder worden’ aanpakken. UP! toont initiatieven in de stad en er is altijd een flinke portie cultuur. Meer informatie vind je op de website en de Facebookpagina van UP!

Verder in deze reeks: 9 oktober: In verbinding | 11 december: In memoriam


UP! Talkshow: In beweging
Normale prijs: €12,50
CJP, studenten- of stadspas: €10
Kaartje kopen
Deel dit evenement: