UP! Talkshow: Zo wil ik oud zijn

UP! Talkshow: Zo wil ik oud zijn

Over hoe je denkt dat het zal zijn en hoe het werkelijk is.

27 februari komt het boek Kruip nooit achter een geranium – Een persoonlijke zoektocht naar een lang en gelukkig leven, van Barbara van Beukering uit.  Boordvol anekdotes en adviezen van Hedy d’Ancona, Neelie Kroes, Ans Markus, Nelleke Noordervliet, Gerdi Verbeet, Olga Zuiderhoek en vele anderen. Verder te gast: Bert Keizer en Ans Markus.

Verder ook weer voorbeelden van projecten en organisaties uit stad en land. Het programma is in de maak – houd onze website en Facebook in de gaten voor updates.

Onze huisband gospelkoor Deliverance zorgt voor een swingende start, drankjes mogen mee de zaal in en je kan volop reageren op wat er op het podium gebeurt.

Presentatie door Hadassah de Boer.

vlnr: Ans Markus, Barbara van Beukering, Bert Keizer & Hadassah de Boer (foto door Thirza Schaap)

 

UP! Een nieuwe kijk op ouder worden

Ouder worden we allemaal, elke dag weer. Toch roept het woord ‘oud’ vaak heftige reacties op. Je haast je immers vaak om te benoemen hoe jong je je voelt. Wij van UP! denken dat elke leeftijd waarde heeft.

Mensen om je heen

Ieder mens heeft het nodig: een reden om je bed uit te komen, nieuwsgierig te blijven en mensen om je heen die zich om jou bekommeren. Vandaag de dag is het misschien wel belangrijker dan ooit om oog te hebben voor elkaar.

Inspiratie

UP! biedt inspiratie rond het thema ouder worden, een frisse blik, ruimte voor scherpe randjes en veel moois. Elke UP! talkshow heeft een eigen invalshoek. Bekende en onbekende gasten vertellen hoe zij het avontuur van ‘ouder worden’ aanpakken. UP! toont initiatieven in de stad en er is altijd een flinke portie cultuur.

 

 

 


UP! Talkshow: Zo wil ik oud zijn
Normale prijs: €12,50
CJP, studenten- of stadspas: €10
Kaartje kopen
Deel dit evenement:
Kaartje kopen