UP! Talkshow: Zoals het klokje thuis tikt…

UP! Talkshow: Zoals het klokje thuis tikt…

Van drie hoog naar de begane grond, alleen blijven of juist samen wonen, vragen te over. Hoe woon je later? Met Stadsdorpen.

Verder ook weer voorbeelden van projecten en organisaties uit stad en land. Het programma is in de maak – houd onze website en Facebook in de gaten voor updates.

Met muziek voor een swingende start, drankjes mogen mee de zaal in en je kan volop reageren op wat er op het podium gebeurt.

UP! Een nieuwe kijk op ouder worden

Ouder worden we allemaal, elke dag weer. Toch roept het woord ‘oud’ vaak heftige reacties op. Je haast je immers vaak om te benoemen hoe jong je je voelt. Wij van UP! denken dat elke leeftijd waarde heeft.

Mensen om je heen

Ieder mens heeft het nodig: een reden om je bed uit te komen, nieuwsgierig te blijven en mensen om je heen die zich om jou bekommeren. Vandaag de dag is het misschien wel belangrijker dan ooit om oog te hebben voor elkaar.

Inspiratie

UP! biedt inspiratie rond het thema ouder worden, een frisse blik, ruimte voor scherpe randjes en veel moois. Elke UP! talkshow heeft een eigen invalshoek. Bekende en onbekende gasten vertellen hoe zij het avontuur van ‘ouder worden’ aanpakken. UP! toont initiatieven in de stad en er is altijd een flinke portie cultuur.

 

Foto door Thirza Schaap.

Presentatie door Hadassah de Boer.

 

 


UP! Talkshow: Zoals het klokje thuis tikt…
Normale prijs: €12,50
CJP, studenten- of stadspas: €10
Kaartje kopen
Deel dit evenement:
Kaartje kopen