Welkom bij Amerpodia

In september zal onze officiële Amerpodia website live gaan. Tot die tijd kun je vanuit deze pagina onze vier locaties bekijken.

Vier unieke locaties verbonden door de Amsterdamse gracht
De Nieuwe Liefde, Rode Hoed, Felix Meritis en Compagnietheater vormen samen de full-service evenementenorganisatie Amerpodia. Van kleinschalige meetings tot meerdaagse conferenties. Met maar liefst 25 zalen bieden we ruimte aan alle type evenementen. De opbrengsten uit de verhuur van onze panden gebruiken we vervolgens om toonaangevende culturele programma’s in al onze huizen te realiseren.

Plan jouw event
Een event plannen bij een van onze Amerpodia? Op onze locatiewebsites lees je alles over onze zalen, techniek, catering en overige services. Contact opnemen met ons Sales & Events team? of langskomen voor een locatiebezoek?

Stuur een mail naar sales@amerpodia.nl of bel ons op +31 (0) 20 589 1680

 

Wie zijn Amerpodia?

Over Amerpodia

Meer weten over de achtergrond van Amerpodia en de activiteiten van moederbedrijf Amerborgh?

 

 

Lees meer

Locatie Rode Hoed

Van een directievergadering tot een romantisch huwelijksfeest. Zeven verschillende zalen, een ruime foyer, een prachtig café en uitstekend bereikbaar te voet, per fiets, auto of boot. Met plaats voor 450 personen en in combinatie met onze professionele cateringafdeling en ervaren technici is de Rode Hoed dé fullservice evenementenlocatie in Amsterdam.

Ga naar de Rode Hoed website

Locatie De Nieuwe Liefde

De Nieuwe Liefde is een plek waar onverwachte ontmoetingen plaatsvinden. De prachtige lichte vide verbindt de verdiepingen met elkaar en is het kloppend hart van de locatie. De Nieuwe Liefde biedt een diversiteit aan mogelijkheden; zakelijke evenementen, congressen, vergaderingen maar ook huwelijken en diners. Hierdoor is de verscheidenheid in opdrachtgevers groot en ontvangen wij gasten binnen diverse segmenten.

Ga naar De Nieuwe Liefde website

Locatie Compagnietheater

Het Compagnietheater op de Kloveniersburgwal in Amsterdam is een centraal gelegen en veelzijdige locatie. Stoer en strak, maar bovenal warm en welkom – dat typeert de sfeer van het Compagnietheater. De voormalige kerk werd eind jaren ’90 verbouwd met behoud van traditionele elementen. Het theater is een mooie mix van oude en nieuwe materialen en hét ideale podium voor uw bedrijfsfeest, presentatie, congres, diner, tv/radio opname of huwelijk.

Ga naar Compagnietheater website

 

Locatie Felix Meritis (in de steigers)

Vanaf januari 2017 is Felix Meritis gesloten en vindt er een renovatie plaats. Het monumentale pand is toe aan grondig herstel; de traptreden zijn uitgesleten, hier en daar bladdert de verf van de muren. Dat geeft het gebouw natuurlijk z’n charme maar geeft ook blijk van het feit dat het is tijd voor een grondige aanpak. In 2019 openen we de deuren van het gemoderniseerde Felix Meritis en ontvangen we u graag weer voor uiteenlopende evenementen.

Ga naar de Felix Meritis website