Bart Zuidam nieuwe Sales & Events Manager Amerpodia

Bart Zuidam nieuwe Sales & Events Manager Amerpodia

In maart zal Bart Zuidam het Amerpodia salesteam komen versterken als Sales & Events Manager. Hier zal hij in teamverband zorg dragen voor het succesvol verhuren van de vier historische Amsterdamse evenementenlocaties Rode Hoed, De Nieuwe Liefde, Compagnietheater en Felix Meritis. De locaties vallen sinds januari 2017 onder de culturele onderneming Amerpodia. Met de komst van Zuidam zal Amerpodia verder inspelen op de aanhoudende vraag in de evenementenbranche.

Bart Zuidam is geen onbekende in de branche en is op dit moment werkzaam bij de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam als Banquet Sales Manager. Ook werkte hij eerder bij Reed Business Media en werd hij in 2017 algemeen bestuurslid bij Unique Venues of Amsterdam (UVoA). De werkzaamheden bij UVoA zal hij vanuit Amerpodia voorzetten. Locatie Compagnietheater deed vorige maand als laatste van de vier Amerpodia locaties nog zijn toetreden tot de Unique Venues club. “Ik ben trots en blij dat ik voor vier gerenommeerde evenementenlocaties mag werken. Ik onderschrijf de ambitie van Amerpodia en heb veel zin om de doelstelling waar te maken”, aldus Bart Zuidam.

Over Amerpodia
De vier historische Amsterdamse panden Rode Hoed, De Nieuwe Liefde, Compagnietheater en Felix Meritis bundelen hun krachten in Amerpodia. Deze unieke monumentale locaties zijn beschikbaar voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Met de opbrengsten van de verhuur realiseert Amerpodia haar culturele ambities en activiteiten, probeert nieuwe perspectieven en inzichten te bieden en mensen te verbinden.

Deel dit bericht: