Bloeiklas #2: Hoe bloeit vriendschap?

Bloeiklas #2: Hoe bloeit vriendschap?

Goede relaties zijn goed voor je gezondheid, geluk en brein. Maar een duurzame vriendschap is makkelijker gezegd dan gedaan. Wat betekent vriendschap voor jou? Door Facebook en LinkedIn breid je je vriendenkring uit met één muisklik. Maar wat is een échte vriend of vriendin eigenlijk? In deze bloeiklas dagen we je uit met praktische oefeningen, persoonlijke reflectie en prikkelende ideeën.

Het hebben van vrienden lijkt zo vanzelfsprekend, maar tegelijkertijd denken we er te weinig over na. De Kwekerij neemt je mee in de wondere wereld van waardevolle sociale relaties. Het wordt een interactieve avond waarin we klassieke en moderne ideeën over vriendschap bespreken. Van Aristoteles tot de invloed van digitalisering en social media. Ook kijken we naar onszelf. Waar kunnen vrienden jou voor bellen? Hoe haal jij meer uit jezelf en jouw vriendschap(pen)? Tijdens deze avond maak je de balans op. Wie zit er in jouw ´warme kas´ en wie eigenlijk niet?

De Bloeiklas van De Kwekerij is een persoonlijke en ontregelende broedplaats met groepen van maximaal 20 personen. We duiken onder leiding van ervaringsdeskundigen (kwekers) in de wondere wereld van levensvragen en keuzes maken. Met hulp van filosofische, sociologische, psychologische en religieuze bronnen.

Meer info over deze editie volgt binnenkort

Bekijk de hele serie hier

program.info.closed.title
program.info.closed.description
Deel dit evenement: