Filosofisch Lab

Filosofisch Lab

In het Filosofisch Lab doe je zelfonderzoek. We werken in een kleine groep en elke deelnemer onderzoekt zijn of haar eigen vraag aan de hand van een beproefde filosofische verhelderingsmethode. Je doorbreekt je eigen denkpatronen en je kijkt op een andere manier naar grote en kleine kwesties in je eigen leven.

Alle vragen waar je graag een antwoord op wilt, lenen zich voor het Filosofisch Lab. Om een paar voorbeelden te noemen: Zal ik m’n Facebook verwijderen? Heeft eenzaamheid zin? Hoe ga ik om met m’n irritante collega? Waarom ben ik zo perfectionistisch?  Moet ik maximaal lenen of spaarzaam studeren?

Wat is het Filosofisch Lab?

Het Filosofisch Lab heeft in zijn zevenjarig bestaan al voor veel deelnemers een doorbraak opgeleverd. De denkoefeningen en schrijfopdrachten helpen je afstand te nemen van je vraagstuk en brengen je bij de kern van je dilemma. Door de vraag te verhelderen, kom je tot een antwoord. Iedereen brengt een eigen kwestie in en gaat volgens de beproefde methode aan de slag onder leiding van twee ervaren filosofen.

Begeleiding

Mita Visser zet aan tot creatiever werken en denken waardoor het leven leuker en overzichtelijker wordt. Meer over Mita Visser. Kiki Verbeek begeleidt trainers, coaches en adviseurs bij het verwoorden van een glashelder verhaal waarmee ze zichzelf zichtbaar, herkenbaar en superaantrekkelijk maken. Meer over Kiki Verbeek.

Filosofisch Lab is géén discussiegroep en ook geen lezing over filosofen of filosofische thema’s.

Filosofisch Lab is géén discussiegroep en ook geen lezing over filosofen of filosofische thema’s.

 

vrijdag 13 januari 2017 | vrijdag 10 februari 2017 | vrijdag 10 maart 2017 | vrijdag 7 april 2017 | vrijdag 12 mei 2017

Bewaren

Bewaren

Dit programma is uitverkocht
Kijk op Ticketswap.nl voor kaartjes of meld je op de dag zelf aan voor de wachtlijst .
Deel dit evenement: