Ken jezelf, ben jezelf

werk & leven opbouwen vanuit innerlijke drijfveren

Ken jezelf, ben jezelf

Van de makers van Liefde als Levenshouding: Wie ben ik als mens? Hoe maak ik keuzes waarmee ik dicht bij mezelf blijf? Deze cursus laat je in vijf avonden ontdekken wat nu echt belangrijk is en hoe je je leven blijvend kunt veranderen.

zelfkennis met een filosofische insteek
Filosoof-coaches Thijs Sins en Kelvin Covalo leiden deze interactieve cursus, bedoeld om jou filosofische handvatten te geven om jezelf beter te leren kennen. De cursus is een mix van theorie en praktische oefeningen, waarbij je aan de slag gaat met jouw levensvragen. In deze carrièregerichte cursus is er plaats voor maximaal 15 personen, dus veel persoonlijke aandacht, en het programma is geschikt voor alle leeftijden. Het is niet mogelijk om tickets te kopen voor losse bijeenkomsten. Op deze manier ervaar je de gehele cursus met dezelfde groep mensen en hopen we een vertrouwde omgeving te creëren.

 

Volgens filosofiedocent Thijs Sins zijn vragen over de liefde van alle tijden. En kan de moderne westerse mens veel leren van de definitie van Plato, Socrates, Rousseau en andere klassieke filosofen. Thijs zet het ongrijpbare begrip liefde graag breed neer: als verlangen naar eenheid, duurzaam geluk en onsterfelijkheid. Het is een misverstand dat liefde vooral wordt gezien als een onderdeel van menselijke relaties, vindt hij. In zijn optiek is liefde een kracht in zichzelf. ‘Een houding ten opzichte van de wereld om je heen: een vorm van levenskunst die we in alle efficiëntie en kapitalisme zijn kwijtgeraakt.’

Trainer Kelvin Covalo is toegepast psycholoog, gespreksleider en filosoof. In het voortraject van het Nederlands volleybalteam sloot hij vriendschap met discipline en toewijding. Tijdens zijn studie toegepaste psychologie is hij voor het eerst in aanraking gekomen met grote denkers die van het leven een onderzoek maakten. Na drie jaar betrokken geweest te zijn bij The School of Life, begon hij met het leiden van Socratische dialogen. Vandaag de dag zet Kelvin zijn liefde voor filosofie en psychologie in om anderen op weg te helpen en zelf zoveel mogelijk van de wereld te leren. Sinds zomer 2018 is hij trainer bij Tatkraft. De filosoof die hem het meest heeft geïnspireerd? Socrates, uiteraard: ‘Wat een prachtig figuur moet dat geweest zijn.’

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten, waarbij elke keer één onderwerp centraal staat: identiteit, verlangen, authenticiteit, intuïtie en het slimme onbewuste. Je krijgt een uitgebreide cursusmap van ons en wekelijks voorbereidend materiaal per mail toegestuurd.

Bijeenkomst 1 Identiteit: 05-11-2018
Wie ben je, wat zijn je kernwaarden en drijfveren en hoe zet je deze in?

Bijeenkomst 2 Verlangen: 12-11-2018
Wat wil je nu echt, en zijn dat jouw wensen of zijn ze vooral sociaal wenselijk?

Bijeenkomst 3 Authenticiteit: 26-11-2018
Hoe maak je echte keuzes?

Bijeenkomst 4 Intuïtie: 03-12-2018
Hoe gebruik je jouw intuïtie om met zekerheid te handelen, en wat is jouw missie?

Bijeenkomst 5 Het slimme onbewuste: 10-12-2018
Hoe kun je luisteren naar de signalen van je onbewuste of: hoe kun je die signalen juist negeren?

Prijs: €299 voor de gehele cursus.

 

De Tatkraft-cursus Liefde als Levenshouding werd beoordeeld met een 9,2 gemiddeld.

De ervaringen van Evelien, Tess, Arno, en Jan:

‘De cursus was van hoog niveau. Ik heb zelfexpressie geleerd.‘
‘Die innerlijke dialoog, wauw!’
‘Ik ben dichter bij mijn gevoel gekomen.’
‘De laatste oefening zal ik mijn leven lang niet vergeten.’
‘Thijs inspireert, daagt uit en voedt.’

 


Ken jezelf, ben jezelf
Normale prijs: €299
Kaartje kopen

Inclusief één consumptie in de pauze.

 

 

 

Deel dit evenement:
Kaartje kopen