Tafelgesprek: in je Uppie!

Tafelgesprek: in je Uppie!

“Op de een of andere manier blijf je je hele leven kind van je ouders. En je eigen kinderen zijn dat weer van jou. Wat ik met vrienden kan delen lukt me niet bij mijn kinderen, en ik zou dat soms wel graag willen. Op mijn manier.”
Dat zei Margot (74) tijdens een In je Uppie gesprek, over familie.

Soms loop je in je eentje te piekeren over van alles en nog wat. Dan kan het fijn zijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen, om je uit te spreken of te luisteren naar hoe anderen het aanpakken. Dat kan. In je Uppie is een ontspannen gesprek, waarbij we het hebben over belangrijke onderwerpen die ertoe doen als je ouder wordt.

Centraal staan thema’s die normaal gesproken niet zo vaak aan de orde komen, zoals spijt, afscheid of familie. Het zijn geen ‘zware’ gesprekken, we hebben het er gewoon eens over. Een luisterend oor aan tafel biedt herkenning, inspiratie en steun, zo merken wij.

In samenwerking met UP! pakken we ‘het nagesprek’ weer op, met díe thema’s waarvan onze talkshow bezoekers aangaven dat ze er graag nog eens over door willen praten.

Het gespreksthema is familie onder leiding van schrijfster Bertien Minco. Er zijn geen kosten aan verbonden, koffie en lekkers worden verzorgd.
Aanmelden kan via een email aan info@upinnederland.nl of je kan op de ochtend zelf binnenlopen.

foto Wedstrijdzwemmer Marianne Maandonks (92)  door fotograaf Marije Kuiper


Tafelgesprek: in je Uppie!

Deel dit evenement:
Kaartje kopen