Bijzondere Uitmarkt aanbieding

Bijzondere Uitmarkt aanbieding

De Nieuwe Liefde, Felix Meritis, De Rode Hoed en Het Compagnietheater verenigd op Uitmarkt: vier programma’s voor maar € 25,-!
Dit weekend (zaterdag 27 en zondag 28 augustus) gaat het culturele seizoen officieel van start tijdens De Uitmarkt op het Museumplein. Samen met Felix Meritis, Rode Hoed en Compagnietheater zijn we te vinden in een gezamenlijke stand (nr. 128 nabij de skatebaan). In de stand maar ook online hebben we een speciale Uitmarktactie, maak voor een zeer aantrekkelijke prijs kennis met alle vier de huizen.

We begroeten je graag bij de Uitmarkt in kraam 128 en bij de programma’s van het komende seizoen!

Let op: deze aanbieding is geldig tot en met zondag 28 augustus, zolang de voorraad strekt.

Olie – van het Nationale Toneel
21 september in het Compagnietheater
In Olie legt schrijver Lukas Bärfuss de hebzucht, schuld en neurosen van de Europeanen bloot. Er bestaat een parallel tussen de zoektocht naar olie in een uitgeput land en onze zoektocht naar de zin van het bestaan. Olie ging in regie van Theu Boermans in 2011 in première en gaat nu wegens succes weer op tournee. Met Bram Coopmans, Tamar van den Dop, Antoinette Jelgersma en Joris Smit

Shaffy Chantant: Pop-up theater van de nieuwste garde
6 oktober in  Felix Meritis in de Steigers
50 jaar na dato keert de Shaffy Chantant terug naar Felix Meritis! Deze roemruchte avond (destijds onder leiding van Ramses Shaffy) is gevuld met cinema, kleinkunst, theater, poëzie en muziek door de grote beloftes
van de toekomst. Verwacht het onverwachte, ontdek jong talent en beleef een avond om nooit meer te vergeten.

Spinoza: voor niet filosofen
22 november in de Rode Hoed
Baruch de Spinoza (1632 – 1677) voor niet filosofen: de beroemdste en invloedrijkste filosoof die ons land ooit heeft gekend. Spinoza zoekt met zijn ingewikkelde filosofie op welke manier de mens zijn vrijheid kan verwerven. In deze oproep schuilt zijn blijvende actualiteit. Maarten van Buuren werpt een verhelderend licht op Spinoza’s moeilijk te doorgronden filosofie.

De Poezië van…
11 december in De Nieuwe Liefde
Poëzie in De Nieuwe Liefde: het is inmiddels een begrip. Al vijf jaar lang staat in het programma ‘De poëzie van…’ iedere maand één dichter centraal. Deze maand presenteert multitalent Theo Nijland  een dichter van wie hij houdt. Een middag met muziek door topmuzikanten, prachtig filmmateriaal en scherpe, geestige columns. Levendige middagen, niks plechtstatige voordrachten maar echte, warme liefde voor de poëzie.


Bijzondere Uitmarkt aanbieding
Normale prijs: €25
Deel dit evenement:
Kaartje kopen