UP! Talkshow: Verlangen & lichamelijke intimiteit

UP! Talkshow: Verlangen & lichamelijke intimiteit

Hoe ga je om met onvervuld lichamelijk verlangen als je ouder bent?

Hadassah de Boer, foto door Thirza Schaap

Waarom is praten over seks op leeftijd regelmatig een taboe? En gaat het vaak niet vooral om aanraking? Uit onderzoek blijkt dat mensen die alleen zijn dat het ergste missen. Aangeraakt worden.

We praten met arts en seksuoloog Woet Gianotten, die gespecialiseerd is in intimiteit bij ouderen. En met Don Quishocking-cabaretier George Groot, die regelmatig gebruik maakt van de diensten van sekswerkers.

Dit seizoen hebben we bij UP! muzikaal talent dat u nu misschien nog niet kent, maar na 14 september wél. (En dan vertellen wij waarvan!) De eerste artiest is Hansje Ravesteijn, geboren en getogen in Amsterdam. Ze zingt al haar hele leven en treedt momenteel op in de oude en beroemde jazzclub Casablanca op de Wallen.

Presentatie door Hadassah de Boer.

UP! Een nieuwe kijk op ouder worden

UP! gelooft in persoonlijke groei, tot de laatste snik. Blijf bewegen, blijf groeien, blijf je verbazen, tot het stopt.

Door middel van events (talkshows, festivals en thematische gesprekken in de wijk) wil UP! ouderen op een persoonlijke, realistische manier met elkaar in gesprek brengen over belangrijke en zingevende thema’s die ertoe doen als je ouder wordt, zoals rouw, spijt en intimiteit.

Verlies

Als je ouder wordt is verlies onlosmakelijk met je leven verbonden. Verlies van werk, van gezondheid en van je dierbaren. Hoe beter je dit onder ogen kan zien, hoe veerkrachtiger je in het leven staat en er kan zijn voor jezelf en anderen. Eenzaamheid kan je maar beter voorkomen.

Inspiratie

Ouder worden we allemaal, elke dag weer. Toch roept het woord ‘oud’ vaak heftige reacties op. Je haast je immers vaak om te benoemen hoe jong je je voelt. Wij van UP! denken dat elke leeftijd waarde heeft.

UP! biedt inspiratie rond het thema ouder worden, een frisse blik, ruimte voor scherpe randjes en veel moois. Elke UP! talkshow heeft een eigen invalshoek. Bekende en onbekende gasten vertellen hoe zij het avontuur van ‘ouder worden’ aanpakken. UP! toont initiatieven in de stad en er is altijd een flinke portie cultuur.

www.moai-nederland.nl

 

 

 

 


UP! Talkshow: Verlangen & lichamelijke intimiteit
Normale prijs: €12,50
CJP, studenten- of stadspas: €10,00
Kaartje kopen

Bekijk alle programma’s in deze serie op denieuweliefde.com/up

Deel dit evenement:
Kaartje kopen