Vacature Hoofd Techniek en Gebouwbeheer

Vacature Hoofd Techniek en Gebouwbeheer

Wij zijn vanaf 1 oktober op zoek naar een Hoofd Techniek en Gebouwbeheer die als lid van het Management Team verantwoordelijk is voor de techniek en de aansturing van  ICT in de theaters en voor het onderhoud van de prachtige gebouwen van Amerpodia. Dit doe je in samenwerking met de Facility Managers die de panden door en door kennen. Als meewerkend voorman/vrouw ben je daarnaast zelf verantwoordelijk voor de techniek en het gebouwbeheer van Felix Meritis, dat naar verwachting eind 2018 open gaat. Je geeft ook (in)direct leiding aan de technici die de programma’s en evenementen verzorgen.

Je bent verantwoordelijk voor;

  • Begrotingen, onderhouds- en investeringsplannen en het budget van de afdeling o.m. Hoofd Financiën en de Directeur;
  • De selectie van externe partijen op het gebied van Techniek, ICT en Facilitaire Dienst;
  • Onderhoud en veiligheid van het gebouw (inclusief buitenruimtes), de installaties, de inventaris, voorzieningen en de benodigde vergunningen;
  • BHV organisatie, Risico Inventarisatie en Evaluatie, Brandveiligheidsplan, naleving Arbowet etc.

Onze ideale kandidaat:

  • is een meewerkend en verbindend leider;
  • heeft kennis van groot onderhoud én van de laatste ontwikkelingen op het gebied van theatertechniek en ICT;
  • heeft affiniteit met de aangesloten cultuurhuizen en de schoonheid van deze monumentale gebouwen;
  • is communicatief sterk en heeft aantoonbare ervaring in een organisatie met zelfstandig opererende medewerkers met een eigen verantwoordelijkheid;
  • kan strategisch denken en handelen;
  • is creatief, daadkrachtig en pragmatisch.

Wij bieden:

Je krijgt de mogelijkheid om te werken in een team van betrokken en gepassioneerde mensen op unieke locaties met een rijke geschiedenis en historie. De vier locaties zijn samen invloedrijk op cultureel en maatschappelijk vlak, waarin jij een cruciale rol vervult. Amerpodia is een jonge organisatie die vol in beweging is, waardoor er volop ruimte is aan de fundamenten van de organisatie mee te bouwen en de functie zelf mede vorm te geven.

Het gaat om een full time contract op basis van een 36-urige werkweek tegen een marktconform salaris (e.e.a. afhankelijk van ervaring, opleiding en leeftijd).

Reageren?

Je kunt je schriftelijke sollicitatie (voorzien van motivatie en CV) vóór 21 augustus sturen naar personeelszaken, sollicitaties[at]amerpodia.nl t.a.v. Rozemarijn Vermeulen. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 28, dinsdag 29 augustus en donderdag 31 augustus. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Krista Samsom, Hoofd Operationele zaken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk onze andere vacatures: denieuweliefde.com/vacature

Deel dit bericht: