Terug naar zaaloverzicht

Foyer

Een bijzondere ruimte waar uw gasten natuurlijk samenkomen.

In het hart van het pand, met uitzicht op de gracht, komen gasten samen in de Foyer. Als vanzelf stroomt iedereen naar deze open ruimte toe. De kunst aan de wand en de stijlvolle bar maken de ruimte perfect voor een feestje. De ligging en uitstraling van de ruimte maakt de Foyer een ideale uitvalsbasis tijdens jouw congres. De ruimte is in diverse opstellingen geschikt voor recepties, walking dinners en feesten voor 25 tot 100 gasten.

Dineren
Dineren in De Nieuwe Liefde is dineren op een betoverende locatie die aanzet tot verbinding en dialoog. In de Grote Zaal is plaats tot 150 personen aan tafel en in de kleinere zalen kun je terecht voor diner in intieme setting. Afhankelijk van je wensen en het evenement kunnen wij diverse vormen van diners verzorgen bijvoorbeeld een informeel walking dinner tot een uitgeserveerd diner aan lange of ronde tafels. In onze banquetingmap lees je een aantal suggesties voor jouw diner. Onze chef maakt echter graag een voorstel op maat, passend bij jouw wensen én de seizoenen. In de keuken van De Nieuwe Liefde volgen we de seizoenen. Seizoensproducten zijn immers het mooist, lekkerst én duurzaamst. We gebruiken uitsluitend verse en waar mogelijk biologische ingrediënten. Met liefde bereiden we praktisch alles zelf in onze professioneel geoutilleerde keuken. Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek en onze sales en event managers adviseren je graag.
1e Verdieping 130 M2
Receptie/borrel
100 P
Walking dinner
100 P

Faciliteiten

De Foyer beschikt over onderstaande faciliteiten. Er is een technisch team met ruime ervaring beschikbaar dat je graag assisteert waar nodig. Wensen op maat of uitbreiding zijn uiteraard ook mogelijk.

Verrijdbare bar X WIFI X
Clever display X Daglicht X

Catering

Deze informele ruimte middenin het pand is in diverse opstellingen geschikt voor recepties, walking dinners en feesten met een aantal van 25 tot 150 gasten. Indien je een groter aantal bezoekers verwacht, kan je de Serre reserveren als extra catering ruimte.

Onze arrangementen lees je in de Banqueting map. Maar ook voor specifieke catering wensen kun je uiteraard bij ons terecht.

Interesse of een vraag?
Neem contact op

“Wij nodigen je van harte uit voor een locatiebezoek, zodat je zelf kan ervaren dat iedereen zich bij De Nieuwe Liefde welkom voelt!”

De Nieuwe Liefde

Team Sales & Events

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Optioneel
kies hier
-
Huwelijk
Congres
Workshop
Feest
Diner
Presentatie
Vergadering
Anders
kies hier
-
1-25
25-50
50-100
100-150
150 of meer

Doe de virtuele tour