Terug naar zaaloverzicht

Grote Zaal

Een zaal die zowel ruimtelijk als intiem aanvoelt met een geweldige akoestiek.

De Grote Zaal beschikt over daglicht, LED-theaterverlichting en heeft een geweldige akoestiek. Met een oppervlakte van 220 m2, een hoog plafond en flexibel inzetbare middelen (zoals een podium en tribune) kan de Grote Zaal volledig worden aangepast aan uw specifieke wensen. Ideaal voor een congres of presentatie maar ook voor interactieve vergaderingen, diners, opnames, huwelijksceremonies en feesten met DJ of live muziek.

Congres
Stijlvolle en inspirerende congres- en evenementenlocatie De Nieuwe Liefde ontvangt u graag voor uw congres of conferentie. Het monumentale pand met een indrukwekkende geschiedenis, gewaardeerd vanwege haar prachtige architectuur en bijzondere ambiance, is gelegen aan de Da Costakade te Amsterdam. De bereikbaarheid met OV is uitstekend. Ook met de auto is de bereikbaarheid goed met parkeergarage De Hallen en de Qpark op de Marnixstraat op loopafstand. Na een grondige renovatie is De Nieuwe Liefde sindsdien met haar ruimtelijke, lichte, stijlvolle en zakelijke uitstraling een inspirerende omgeving voor congressen. Het pand biedt plaats aan 6 zeer diverse zalen met iedereen eigen sfeer. Onze sales & events managers adviseren u graag over uw evenement en uiteraard van harte welkom voor een locatiebezoek.
Dineren
Dineren in De Nieuwe Liefde is dineren op een betoverende locatie die aanzet tot verbinding en dialoog. In de Grote Zaal is plaats tot 150 personen aan tafel en in de kleinere zalen kunt u terecht voor diner in intieme setting. Afhankelijk van uw wensen en het evenement kunnen wij diverse vormen van diners verzorgen bijvoorbeeld een informeel Walking dinner tot een uitgeserveerd diner aan lange of ronde tafels. In onze banquetingmap leest u een aantal suggesties voor uw diner. Onze chef maakt echter graag een voorstel op maat, passend bij uw wensen én de seizoenen. In de keuken van De Nieuwe Liefde volgen we de seizoenen. Seizoensproducten zijn immers het mooist, lekkerst én duurzaamst. We gebruiken uitsluitend verse en waar mogelijk biologische ingrediënten. Met liefde bereiden we praktisch alles zelf in onze professioneel geoutilleerde keuken. U bent van harte welkom voor een locatie bezoek en onze sales en event managers adviseren u graag.
Begane grond 220 M2
Theater
250 P
Feest
250 P
Diner lange tafel
150 P
Diner ronde tafel
120 P

Faciliteiten

De Grote Zaal beschikt over de onderstaande faciliteiten en technische installaties. Er is een technisch team met ruime ervaring beschikbaar dat u graag assisteert waar nodig. Bij het huren van de Grote Zaal is altijd een technicus aanwezig. Heeft u specifieke wensen? Met plezier adviseren wij u en maken wij een offerte op maat. 

Theater ledverlichting X Technicus X
Flexibel podium X WIFI X
Beamer & projectiescherm X Daglicht en mogelijkheid tot verduistering X
Geluidsinstallatie X Balkon X
Akoestisch plafond X Fazzioli vleugel incl. stemmen € 250,-

Diner

Wanneer de Grote Zaal als plenaire ruimte wordt gebruikt tijdens uw evenement raden wij u aan ontvangst en pauzes in de Serre te houden. Bij een congres met workshops in alle zalen adviseren wij voor catering ook de Foyer te gebruiken zodat uw gasten op meerdere plekken in het pand een drankje kunnen halen.

Voor uitgebreide mogelijkheden verwijzen wij graag naar onze Banqueting map.

Interesse of een vraag?
Neem contact op

“Wij nodigen u van harte uit voor een locatiebezoek, zodat u zelf kunt ervaren dat iedereen zich bij De Nieuwe Liefde welkom voelt”

De Nieuwe Liefde

Team Sales & Events

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Optioneel
kies hier
-
Huwelijk
Congres
Workshop
Feest
Diner
Presentatie
Vergadering
Anders
kies hier
-
1-25
25-50
50-100
100-150
150 of meer

Doe de virtuele tour