Terug naar zaaloverzicht

Kleine Zaal

Een stijlvolle zaal en overgoten met daglicht.

Met daglicht vanuit verschillende hoeken inspireert deze zaal op bijzondere wijze. De Kleine Zaal is perfect voor een presentatie, lezing, vergadering, brainstormsessie of workshop. Op de muur hangt een fotoreportage van de ingrijpende renovatie van het gebouw in 2010. Door een glazen wand staat de ruimte visueel in verbinding met de lichte hal. Voor een intieme of vertrouwelijke bijeenkomst kan de ruimte met witte gordijnen worden afgezonderd van de rest van het pand.

Congres
Stijlvolle en inspirerende congres- en evenementenlocatie De Nieuwe Liefde ontvangt je graag voor jouw congres of conferentie. Het monumentale pand met een indrukwekkende geschiedenis, gewaardeerd vanwege haar prachtige architectuur en bijzondere ambiance, is gelegen aan de Da Costakade te Amsterdam. De bereikbaarheid met OV is uitstekend. Ook met de auto is de bereikbaarheid goed met parkeergarage De Hallen en de Q-Park op de Marnixstraat op loopafstand. Na een grondige renovatie is De Nieuwe Liefde sindsdien met haar ruimtelijke, lichte, stijlvolle en zakelijke uitstraling een inspirerende omgeving voor congressen. Het pand biedt plaats aan 6 zeer diverse zalen met iedereen eigen sfeer. Onze sales & events managers adviseren je graag over jouw evenement en uiteraard van harte welkom voor een locatiebezoek.
1e Verdieping 90 M2
Theater
80 P
Carré
40 P
U-vorm
35 P
Vergadering
50 P

Faciliteiten

De Kleine Zaal beschikt over de onderstaande faciliteiten en technische installaties. Er is een technisch team beschikbaar dat je graag assisteert waar nodig. Wensen op maat of uitbreiding zijn uiteraard ook mogelijk. Ons team denkt graag met je mee.

Theater- / vergaderopstelling X Geluidsinstallatie X
Beamer (projectie op de muur) X Katheder met microfoon X
Laptop X Daglicht X

Catering

Een ideale ruimte voor de catering bij de Kleine zaal is de Foyer wat zich op dezelfde verdieping bevindt. Wij serveren jouw gasten graag een lunch of diner in de Foyer met uitzicht over de gracht. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om jouw gasten in deze ruimte te verwelkomen.

Onze arrangementen lees je in de banquetingmap. Maar ook voor specifieke catering wensen kun je uiteraard bij ons terecht.

Interesse of een vraag?
Neem contact op

“Wij nodigen je van harte uit voor een locatiebezoek, zodat je zelf kan ervaren dat iedereen zich bij De Nieuwe Liefde welkom voelt”

De Nieuwe Liefde

Team Sales & Events

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Optioneel
kies hier
-
Huwelijk
Congres
Workshop
Feest
Diner
Presentatie
Vergadering
Anders
kies hier
-
1-25
25-50
50-100
100-150
150 of meer

Doe de virtuele tour