Terug naar zaaloverzicht

Serre

De groenste wijnkelder van Amsterdam.

Met haar stijlvolle bar en designmeubilair is de Serre uiterst geschikt voor ontvangst, pauzes, lunch, diner of een borrel met een goed glas wijn of bier. De lange hal leidt u naar de Serre, aan de achterkant van het pand. Net als de Grote Zaal bevindt de Serre zich op de begane grond waardoor deze ruimtes goed gecombineerd kunnen worden. Tijdens de renovatie veranderde deze vochtige en donkere kelder in een sfeervolle open ruimte, met een glazen pui die doorkijk geeft op de groene klimop wand.

Begane grond 110 M2
Diner lange tafel
50 P
Walking dinner
120 P
Receptie/borrel
120 P

Faciliteiten

De Serre beschikt over onderstaande faciliteiten. Er is een technisch team met ruime ervaring beschikbaar dat u graag assisteert waar nodig. Wensen op maat of uitbreiding zijn uiteraard ook mogelijk.

Vaste bar X Geluidinstallatie X
Led verlichting bij de bar X Lichtspots X
Daglicht X WIFI X

Catering

De Serre op de begane grond, aan de achterkant van het pand, is de perfecte catering ruimte te gebruiken in combinatie met uw congres of presentatie in de Grote Zaal. De ruimte is ingericht met een aantal sta tafels en zitjes. Wanneer een andere opstelling gewenst is, verzorgen wij dit graag voor u.

Onze arrangementen leest u in de Banqueting map. Maar ook voor specifieke catering wensen kunt u uiteraard bij ons terecht.

Interesse of een vraag?
Neem contact op

“Wij nodigen u van harte uit voor een locatiebezoek, zodat u zelf kunt ervaren dat iedereen zich bij De Nieuwe Liefde welkom voelt!”

De Nieuwe Liefde

Team Sales & Events

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Optioneel
kies hier
-
Huwelijk
Congres
Workshop
Feest
Diner
Presentatie
Vergadering
Anders
kies hier
-
1-25
25-50
50-100
100-150
150 of meer

Doe de virtuele tour