Terug naar zaaloverzicht

Serre

De groenste wijnkelder van Amsterdam.

Met haar stijlvolle bar en designmeubilair is de Serre uiterst geschikt voor ontvangst, pauzes, lunch, diner of een borrel met een goed glas wijn of bier. De lange hal leidt je naar de Serre, aan de achterkant van het pand. Net als de Grote Zaal bevindt de Serre zich op de begane grond waardoor deze ruimtes goed gecombineerd kunnen worden. Tijdens de renovatie veranderde deze vochtige en donkere kelder in een sfeervolle open ruimte, met een glazen pui die doorkijk geeft op de groene klimop wand.

Dineren
Dineren in De Nieuwe Liefde is dineren op een betoverende locatie die aanzet tot verbinding en dialoog. In de Grote Zaal is plaats tot 150 personen aan tafel en in de kleinere zalen kun je terecht voor diner in intieme setting. Afhankelijk van je wensen en het evenement kunnen wij diverse vormen van diners verzorgen bijvoorbeeld een informeel walking dinner tot een uitgeserveerd diner aan lange of ronde tafels. In onze banquetingmap lees je een aantal suggesties voor jouw diner. Onze chef maakt echter graag een voorstel op maat, passend bij jouw wensen én de seizoenen. In de keuken van De Nieuwe Liefde volgen we de seizoenen. Seizoensproducten zijn immers het mooist, lekkerst én duurzaamst. We gebruiken uitsluitend verse en waar mogelijk biologische ingrediënten. Met liefde bereiden we praktisch alles zelf in onze professioneel geoutilleerde keuken. Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek en onze sales en event managers adviseren je graag.
Begane grond 110 M2
Diner lange tafel
50 P
Walking dinner
120 P
Receptie/borrel
120 P

Faciliteiten

De Serre beschikt over onderstaande faciliteiten. Er is een technisch team met ruime ervaring beschikbaar dat je graag assisteert waar nodig. Wensen op maat of uitbreiding zijn uiteraard ook mogelijk.

Vaste bar X Geluidinstallatie X
Led verlichting bij de bar X Lichtspots X
Daglicht X WIFI X

Catering

De Serre op de begane grond, aan de achterkant van het pand, is de perfecte catering ruimte te gebruiken in combinatie met jouw congres of presentatie in de Grote Zaal. De ruimte is ingericht met een aantal sta tafels en zitjes. Wanneer een andere opstelling gewenst is, verzorgen wij dit graag voor je.

Onze arrangementen lees je in de Banqueting map. Maar ook voor specifieke catering wensen kun je uiteraard bij ons terecht.

Interesse of een vraag?
Neem contact op

“Wij nodigen je van harte uit voor een locatiebezoek, zodat je zelf kan ervaren dat iedereen zich bij De Nieuwe Liefde welkom voelt!”

De Nieuwe Liefde

Team Sales & Events

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Optioneel
kies hier
-
Huwelijk
Congres
Workshop
Feest
Diner
Presentatie
Vergadering
Anders
kies hier
-
1-25
25-50
50-100
100-150
150 of meer

Doe de virtuele tour