dit komt er

Filter op of

Voorleesmiddag(4+)

zo 27 nov
15:00

De hartenketting van meester Rumi

Kom deze zondag luisteren naar de het verhaal van meester Rumi en zijn klas en wie weet raak jij ook geïnspireerd je eigen gedicht te schrijven! Atta de tolk en Hasna Ebaamrani komen voorlezen en er liggen weer knutselspulletjes voor je klaar!

Een vormvast gedicht

We lezen sonnetten van de magisch-realistische Argentijnse dichter Jorge Luis Borges en wagen ons zelf aan het schrijven van een vormvast gedicht!

Everness

zo 27 nov
19:00

De sonnetten van Jorge Luis Borges

De Argentijnse schrijver Jorge Luis Borges (1899-1986) is vooral bekend vanwege zijn fantastische verhalen. Maar op latere leeftijd begon hij sonnetten te maken. De bundel 'Everness' met Borges' sonnetten is de basis van deze voorstelling van collectief Het Feest der Poëzie. Verder zal ook een indrukwekkende solo-tango-dans geïnspireerd door Borges' werk niet ontbreken.

Met het dagboek als genre

In deze workshop worden deelnemers uitgenodigd om op een persoonlijke en intieme manier te experimenteren met het zichtbaar maken van rouw voor zichzelf.

Voorleesmiddag

za 10 dec
15:00

Coco, kijk uit!

Neem een kijkje in Coco's prachtige groene bos en ga op zoek naar alle dieren die er wonen. Vandaag komt singer –songwriter Gerson Main voorlezen en zijn hit kinderliedje ‘Coco Kan Het!’ zingen!

De Nieuwe Liefde wordt gesteund door