dit komt er

Filter op of

Zondagsevoorleesmiddag

zo 29 mei
15:00 UUR
Reza en Chee-Han Kartosen-Wong lezen op zondag 29 mei voor uit hun prachtige boeken Waar is mijn noedelsoep?!? en Gebakken rijst met van alles en nog wat!!! Kom lekker mee luisteren naar hun mooie verhalen.
Ná de hommageshow in Felix Meritis, die alle zes de genomineerden in de schijnwerpers zette, is het podium van De Nieuwe Liefde op zondagmiddag 29 mei voor Mariken Heitman alleen. In deze talkshow duikt Abdelkader Benali met de winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2022 in het diepe over de betekenis van het boek, want Wormmaan is niets minder dan ‘een verbluffend rijke ideeënroman die lijkt te draaien rond de gedachte dat de mensheid blind is voor de eigen vormingskracht’, aldus de jury.

29 dichters aan het werk

Een mogelijk begin van veel is een avond over poëzie en het makerschap, een onderdompeling in de meest uiteenlopende creatieprocessen van poëzie. Met optredens van Eva Gerlach, Mustafa Stitou en Ted van Lieshout, en de makers van het boek Een mogelijk begin van veel. 29 dichters aan het werk: Hester van Hasselt en Bianca Sistermans.

De Nieuwe Liefde wordt gesteund door