Zaalverhuur

De Nieuwe Liefde is een plek waar onverwachte ontmoetingen plaatsvinden. De prachtige lichte vide verbindt de verdiepingen met elkaar en is het kloppend hart van de locatie.

De Nieuwe Liefde biedt een diversiteit aan mogelijkheden; zakelijke evenementen, congressen, vergaderingen maar ook huwelijken en diners. Hierdoor is de verscheidenheid in opdrachtgevers groot en ontvangen wij gasten binnen diverse segmenten.

Met het huren van onze zalen voor uw evenement financieren wij onder meer onze publieksprogrammering.

De Nieuwe Liefde is samen met Felix Meritis, Compagnietheater en Rode Hoed onderdeel van Amerpodia. Bekijk de verhuurmogelijkheden van deze vier locaties op de site van Amerpodia.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen De Nieuwe Liefde? Bezoek onze verhuurpagina HIER.

Het gebouw

In de oorspronkelijke architectuur werden neorenaissance en art deco stijlkenmerken verwerkt. In 2010 is het gehele pand verbouwd door Wiel Arets Architects en heeft het een moderne en inspirerende uitstraling gekregen. Originele aspecten als de karakteristieke glas-in-loodramen zijn daarbij wel behouden gebleven.

De 6 veelzijdige zalen zijn inzetbaar voor kleine en grote evenementen tot 375 personen. Van productpresentatie tot congres of huwelijksceremonie, het pand en de zalen zijn eenvoudig om te toveren naar de sfeer van uw evenement. Iedere zaal is ingericht met designmeubilair en is rolstoeltoegankelijk.

Met veel daglicht en glas-in-lood-werk ademt De Nieuwe Liefde een betoverende sfeer.

Bereikbaarheid & routebeschrijving

De Nieuwe Liefde ligt in het centrum van Amsterdam (Oud-West) en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.

De bereikbaarheid met de auto is goed, parkeergelegenheid voor kleine groepen is er in de straat (openbaar parkeren) of voor grote groepen in de Q-park aan de Marnixstraat of de parkeergarage op het Bellamyplein (beiden op loopafstand).

Download hier de Routebeschrijving naar De Nieuwe Liefde

De Nieuwe Liefde is lid van

Interesse of een vraag?
Neem contact op

“Wij nodigen u van harte uit voor een locatiebezoek, zodat u zelf kunt ervaren dat iedereen zich bij De Nieuwe Liefde welkom voelt”

De Nieuwe Liefde

team Sales & Events

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Optioneel
kies hier
-
Huwelijk
Congres
Workshop
Feest
Diner
Presentatie
Vergadering
Anders
kies hier
-
1-25
25-50
50-100
100-150
150 of meer