Alle weetjes over late toegang, betreden van de zaal en meer.

 • Kan ik nog binnen als het programma al begonnen is?

Bij de meeste programma’s kan je na aanvang nog via het balkon naar binnen worden gelaten. Meld je hiervoor bij de receptie. Het verschilt per programma of dit mogelijk is, we kunnen het helaas niet garanderen.

 • Hoe laat gaat de zaal open?

De deuren van het pand gaan bijna altijd een uur voor aanvang van het programma open, de deuren van de zaal zelf gaan op variabele tijd open. Vanaf een uur voor aanvang kan je altijd bij de bar terecht voor een drankje.

 • Het programma is uitverkocht maar ik wil gaan, wat nu?

De wachtlijst opent een uur voor aanvang (wanneer de deuren van De Nieuwe Liefde ook opengaan) aan de receptie. Met uitzondering kan dit later zijn, wanneer de deuren korter dan een uur voor aanvang openen. Je kan je vanaf dan ter plekke op de lijst laten zetten en aangeven hoeveel kaartjes je zou willen. Je ontvangt per kaartje een nummer, vijf minuten voor de start van het programma roepen we, als er lege stoelen zijn, de nummers op volgorde om. Indien het programma geselecteerd is voor het aanbod van We are Public, geldt dit ook voor die leden.  Tijdens festivals hanteren we geen wachtlijst.

 • Ik heb een vraag. Hoe contacteer ik De Nieuwe Liefde?

We zijn bereikbaar voor je vragen op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.30 uur op 020 5891680 of op info[a]denieuweliefde.com.

 • Is het gebouw toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Ja, De Nieuwe Liefde is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Tevens zijn er voorzieningen voor slechthorenden. Een ringleiding zorgt ervoor dat slechthorenden met hun hoortoestel het geluid van de zaal kunnen horen zonder dat zij last hebben van storende omgevingsgeluiden.

 • Kan ik mijn kaartje ook retourneren?

Verkoop je kaartje via Ticketswap en meld het in het Facebook-evenement van het programma. Het is niet de bedoeling dat je je kaartje met winst doorverkoopt. Lukt het niet je kaartje te verkopen, neem dan contact op via info[at]denieuweliefde.com. We geven geen geld terug, maar kunnen je kaartje wel omruilen voor een ander programma. Je mag je kaartje tot twee werkdagen van tevoren nog omruilen voor een ander programma.

 • Hoe kan ik kaartjes kopen?

Je kan kaartjes online kopen op onze website. Je kan ook kaarten aan de kassa kopen op de dag zelf tot aanvang van het programma.

 • Kan ik contant betalen?

In De Nieuwe Liefde kan je enkel betalen met pin en creditcard in het hele pand. Dit geldt in alle Amerpodia panden: Felix Meritis, De Nieuwe Liefde en Rode Hoed.

 • Kan ik betalen met een Podiumcadeaukaart?

Dat kan. Selecteer eerst het prijstype en kies voor  PodiumCadeaukaart als betaalmethode. Dan volgt een nieuw venster, waarin je het kaartnummer en de pincode in kan voeren, en de kaart kan verzilveren.

 • Ik heb het programma gemist!

De Nieuwe Liefde streamt sommige programma’s live op de website. Deze programma’s zijn achteraf ook in ons archief en op YouTube te bekijken. Als een programma gestreamd wordt, staat dit op de website en bij de ingang van de zaal vermeld. Wil je niet in beeld komen? Zoek dan een stoel buiten het blikveld van de geplaatste camera’s.

 • Hoe bereik ik De Nieuwe Liefde?

Bekijk deze pagina voor meer informatie.