ColourfulGoodiesxDNL

zo 24 sep
15:00
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Nine & Mella – Bij ons thuis

Deze zondag is Ellen Brudet te gast in DNL met haar splinternieuwe prentenboek Nine & Mella. We gaan voorlezen en na afloop hebben we een speelse verassing voor jong en oud! Wees welkom!

Over het boek:
Nine en Mella spelen het liefst met alle kinderen uit de buurt. Ze bouwen een buurtbieb, houden een opruimfeest in het park en bakken heerlijke pasteitjes. Als het regent spelen Mella en Amir superheld, maar Nine wil geen held zijn, ze is liever iets stormachtigs anders… Als Mella voor het eten nergens te bekennen is, trommelt Nine iedereen op om hem te zoeken, en dan schuiven ze ook maar meteen aan tafel voor papa’s lekkerste roti.

Schuif aan bij dit vrolijk voorleesverhaal vol kleur en diversiteit, waar ieder kind zich in kan herkennen!

Ellen Brudet

Ellen Brudet is oprichter van Colourful Goodies, een winkel vol speelgoed waar ieder kind zich in kan herkennen. Er zijn poppen in iedere huidskleur en met verschillende haartypes, maar bijvoorbeeld ook met vitiligo, het syndroom van Down of een lichamelijke beperking. Ellen is de dochter van een witte, Nederlandse moeder en een Surinaamse vader. Ze is opgegroeid in Amsterdam-Noord. Voor haar boek Bij ons thuis over Nine en Mella putte ze inspiratie uit haar eigen leven en omgeving.

Wil je graag een programma bijwonen, maar heb je niet de middelen om een kaartje te betalen? Mail dan naar info@denieuweliefde.com, we kunnen dan iets regelen.