Smaakspoken

za 25 mei
15:00
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Een muzikale vertelvoorstelling

In deze voorleesmiddag neemt auteur Daan Faber je al proevend mee langs het geheim van de zeven smaken. Singer-songwriter Gerson Main maakte voor iedere smaak een liedje en zal een selectie live laten horen.

Het complete muzikale luisteravontuur mét alle smaaksongs staat sinds kort gratis op Spotify, zodat je alvast kunt voorproeven!

Gerson Main

Gerson Main (1986, Paramaribo) kreeg bekendheid door zijn deelname aan het tv-programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ in 2015. Sindsdien heeft hij samen gewerkt met artiesten als Akwasi, Dio, Steffen Morrinson en Sarah Jane. In 2020 verscheen zijn singel ‘ Coco kan het!’

Foto: Anke van der Meer/Lumen

Daan faber

Daan Faber startte in 2006 samen met twee vrienden food design bureau Mister Kitchen. Voor boeken, bladen en televisie reizen zij al zeventien jaar proevend en schrijvend de wereld over. Voor grote voedingsmerken ontwikkelt Mister Kitchen recepten en campagnes. Daarnaast organiseren ze het jaarlijkse foodfestival het Weekend van de Rollende Keukens in Amsterdam en runnen hun onafhankelijke voedingsmerk Mister Kitchen’s. In 2021 debuteerde Daan met zijn kinderboek Smaakspoken, dat zowel een Penseel als de Jenny Smelik-IBBY Prijs voor diversiteit in jeugdliteratuur won. Momenteel ontwikkelt Daan zijn boek tot een televisieserie.