VoorleesmiddagAnansidespin

zo 30 okt
15:30
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Wie niet sterk of groot is, moet slim zijn!

Anansi de spin is een slimme en een beetje ondeugende spin met een hart van goud. Samen met zijn lieve vrouw Makuba en hun zeven kinderen woont Anansi de spin in het tropisch woud. Met zijn vrienden, Schildpad, Konijn, Aap, Krekel en Haan, maakt Anansi de spin leuke, spannende en grappige avonturen mee.

Anansi de spin is leuk voor alle kinderen. Maar in het bijzonder voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. De sprookjes van Anansi de spin zijn Cultureel erfgoed in een nieuw jasje en passend in de tijd van nu. De wereld van Anansi de spin is avontuurlijk en leuk in de meest kleurrijke omgeving die je ooit gezien hebt. Beleef de sprookjes van de slimme Anansi de spin en zijn vrienden en ontdek wat vriendschap – samen spelen en samen delen – betekent.

Deze zondag luisteren we naar de verhalen van de slimme spin Anansi. Auteur Iven Cudogham komt voorlezen en er liggen weer kleurplaten en knutselspulletjes klaar!

Iven Cudogham

Iven Cudogham is vader van zeven kinderen en woont in hartje Amsterdam. Hij is in 1977 geboren te Paramaribo in Suriname en woont sinds zijn derde in Nederland. Na zijn afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam heeft Iven een paar jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Maar al gauw koos hij ervoor zijn hart te volgen en ging werken in de media. Sinds 2018 schrijft Iven prentenboeken over de slimme spin Anansi. Inmiddels heeft hij drie prentenboeken geschreven en komt zijn vierde prentenboek van Anansi de spin begin november uit.

Foto: Chris van Houts