Voorleesmiddag

zo 9 okt
15:00
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Het prinsesje zonder stank (3+)

Het huwelijk van de koning zonder billen en zijn koningin is inmiddels bekroond met een prachtige dochter. Toch is er één ding dat hun geluk in de weg staat: de prinses kan geen stinkwindjes laten. Gelukkig weet de kordate koningin wel raad, want in de koninklijke keuken liggen alle ingrediënten klaar voor een ronkende scheet! Zal het lukken om de prinses eens flink te laten stinken?

Auteur Levina van Teunenbroek komt voorlezen uit Het prinsesje zonder stank –  een hilarisch nieuw prentenboek op rijm van de makers van De ridder zonder billen en De prins zonder billen.

Levina van Teunenbroek 

Levina vanTeunenbroek (1965, Amsterdam) is pedagogisch werkster, verhalenvertelster en schrijfster. Als juf Vien vertelt ze al ruim twintig jaar haar verhalen aan kinderen. Verhalen en versjes die passen bij de peuter- en kleuterleeftijd van de kinderen waarmee ze werkt. Ze zijn spannend, gek, soms een beetje stout, interactief, lief of grappig. De magische denkwereld van de kinderen is voor haar een inspiratiebron. Ze is auteur van de prentenboeken De ridder zonder billen en De prins zonder billen, beide geïllustreerd door Charlotte Bruijn.

Foto: Keke keukelaar