Voorleesmiddag

zo 10 dec
14:00
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Op proefavontuur met ‘De Boebalas’.

Deze zondag is Nancy Bosmans te gast in DNL met haar prentenboek De Boebalas .We gaan voorlezen en daarna op proefavontuur met het liefste monster van allemaal: De Boebalas.

Over het boek:
Neah, Ayah en Avah gaan op bezoek bij hun Ghanese oma. Tijdens het avondeten krijgen ze iets voorgeschoteld wat ze totaal niet kennen. Het ziet er zo anders uit dan wat ze thuis eten! Hun mening staat vast: dit lusten ze écht niet…
Maar gelukkig heeft oma een oplossing. Zij kent namelijk een heel bijzonder monster: de Boebalas! Dit lieve beest neemt de kinderen mee op een proefavontuur om zo nieuwe smaken – en daarmee ook hun eigen cultuur – te ontdekken

Auteur Nancy Bosmans komt zelf voorlezen! Na het voorlezen mag je zelf een start maken aan je eigen proefavontuur. Samen gaan wij de allermooiste proefdoos maken, waarmee je nieuwe smaken kan ontdekken door te voelen, en proeven.

Wil je graag een programma bijwonen, maar heb je niet de middelen om een kaartje te betalen? Mail dan naar info@denieuweliefde.com, we kunnen dan iets regelen.