Wij <3 van ons publiek, en ons publiek <3 van ons.

Een greep uit de enthousiaste reacties van onze bezoekers:

“Personeel is top. Verwelkomen altijd super netjes, fijne sfeer, echt wel bijzonder in programmering en is haast niet te vergelijken. Heel uniek.”

“Alles, vooral de afwisseling van zang naar geschiedenis naar spoken word. GEWELDIG! De afwisseling was top en dynamisch. Heerlijk om naar te kijken en te luisteren.”

“De afwisseling van voorgelezen poëzie, korte interviews en muziek en korte intermezzo’s vond ik erg goed.”

“Het programma zat ontzettend goed in elkaar! De muziek, het toneelspel, het gesproken woord, alles paste heel goed bij elkaar en liep heel mooi in elkaar over.”

“Het gebodene blijft zo goed hangen omdat de enorme vakkennis met een enthousiasme wordt gebracht, doorspekt met humor. Een gouden formule voor een heerlijke middag waar je heel veel van opsteekt.”

“De rol van taal in de maatschappij spreekt me heel erg aan als onderwerp, zo’n programma wil ik graag steunen.”


In de pers


“Nana Kwame Adjei-Brenyah: ‘Als je zwart bent, heb je geen keuze’”

Artikel in Het Parool over het schrijversgesprek met Nana Kwame Adjei-Brenyah, te gast in De Nieuwe Liefde op 10 september 2019.

‘Nieuwe poortwachters zijn hard nodig in de literatuur’

Artikel in Het Parool over het nijpend tekort aan actuele literatuur die recht doet aan de diversiteit van Nederland, waarover bij De Nieuwe Liefde de reeks Zwart plaatsvond.

Elizabeth Day was te gast bij Mondo, hét cultuurprogramma van de VPRO, waar ze haar boek ‘How To Fail’ besprak. Op 24 januari 2020 was Day te gast bij De Nieuwe Liefde.

Credits van de foto’s in chronologische volgorde: Bart Grietens, Bianca Sistermans, Mathias Hanssen, Bart Grietens, Bianca Sistermans, Mascha Jansen, Bart Grietens.