Terug naar zaaloverzicht

Koorzaal

Een zaal met bijzondere ambiance in de nok van het pand.

Het uitzicht vanuit de Koorzaal is prachtig. Door origineel glas-in-loodwerk kijk je uit over het water van de Da Costakade. Er hangen bijzondere kunstwerken van Walter van Oel en er is ook een vleugel aanwezig. De zaal is tevens voorzien van theaterlichten, een geluidsinstallatie en een beamer. Uitermate geschikt voor workshops, vergaderingen, plenaire presentaties, lezingen en zelfs kleine theatervoorstellingen of een fotoshoot. Wanneer je toe bent aan frisse lucht kun je gebruik maken van ons dakterras op dezelfde verdieping.

Congres
Stijlvolle en inspirerende congres- en evenementenlocatie De Nieuwe Liefde ontvangt je graag voor jouw congres of conferentie. Het monumentale pand met een indrukwekkende geschiedenis, gewaardeerd vanwege haar prachtige architectuur en bijzondere ambiance, is gelegen aan de Da Costakade te Amsterdam. De bereikbaarheid met OV is uitstekend. Ook met de auto is de bereikbaarheid goed met parkeergarage De Hallen en de Q-Park op de Marnixstraat op loopafstand. Na een grondige renovatie is De Nieuwe Liefde sindsdien met haar ruimtelijke, lichte, stijlvolle en zakelijke uitstraling een inspirerende omgeving voor congressen. Het pand biedt plaats aan 6 zeer diverse zalen met iedereen eigen sfeer. Onze sales & events managers adviseren je graag over jouw evenement en uiteraard van harte welkom voor een locatiebezoek.
3e Verdieping 75 M2
Theater
70 P
Carré
40 P
U-vorm
30 P
Cabaret
40 P

Faciliteiten

De Koorzaal beschikt over onderstaande faciliteiten. Er is een technisch team met ruime ervaring beschikbaar dat je graag assisteert waar nodig. Wensen op maat of uitbreiding zijn uiteraard ook mogelijk.

Theater- / vergaderopstelling X Katheder met microfoon X
Beamer X WIFI X
Laptop X Daglicht en mogelijkheid tot verduistering X
Geluidsinstallatie X

Catering

De Nieuwe Liefde werkt graag mee aan een betere wereld en wij zijn trots op onze eerlijke catering. Wanneer je de Koorzaal gebruikt als plenaire ruimte, raden wij je aan de Foyer te reserveren voor de catering momenten. 

Onze arrangementen lees je in de Banqueting map. Maar ook voor specifieke catering wensen kun je uiteraard bij ons terecht.

Interesse of een vraag?
Neem contact op

“Wij nodigen je van harte uit voor een locatiebezoek, zodat je zelf kan ervaren dat iedereen zich bij De Nieuwe Liefde welkom voelt”

De Nieuwe Liefde

Team Sales & Events

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Optioneel
kies hier
-
Huwelijk
Congres
Workshop
Feest
Diner
Presentatie
Vergadering
Anders
kies hier
-
1-25
25-50
50-100
100-150
150 of meer

Doe de virtuele tour