DeLiteraireZondag#1

zo 14 feb
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Valentijnsdag met DNL

Het is stil in Amsterdam. We zijn aan een nieuw jaar begonnen, maar Covid-19 houdt ons land nog altijd in een ferme houdgreep. Om deze strenge winter door te komen hebben we daarom (tijdelijk) intrek genomen bij onze grote zus, Felix Meritis aan de Keizersgracht. 

Vanaf deze week presenteert De Nieuwe Liefde iedere tweede zondag van de maand: De Literaire Zondag vanuit Felix Meritis. Iedere tweede zondag van de maand een dag volledig gewijd aan literatuur, poëzie en taal; met (online) workshops en (online) programma’s.

Speciaal voor de aankomende Valentijnseditie maken actrice Jet van Boxtel en de woordkunstenaars Fouad Lakbir en Luan Buleshkaj (Spoken Stories), afzonderlijk van elkaar, online programma’s die op Valentijnsochtend op onze website en social media kanalen te zien zullen zijn. 

Later op de dag kun je via onze gratis livestream meegenieten van de uitreiking van de J.M.A. Biesheuvelprijs 2021. En tot slot kun je onze online workshop, Tête-à-Tête, volgen waarbij een nieuwe manier van communiceren op afstand wordt geleerd.

Programma

zo 14 feb 21

Bromance Brieven

zo 14 feb 21
13:00 - 14:00 / 14:30 - 15:30 / 16:00 - 17:00

Tête-à-Tête