ThePoetryClasspresenteert

Onderdeel van De Literaire Zondag #2
zo 14 mrt
14:00
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Presentatie van poëzieworkshop

Tijdens onze poëzieworkshop met stadsdichter Gershwin Bonevacia namen vijftien deelnemers de uitdaging aan in de dichtkunst te duiken. Op deze informele presentatie-middag laten ze hun werk zien aan zowel familie en vrienden als poëzie-geïnteresseerden.

The Poetry Class is een fysiek platform voor poëzieworkshops die woordkunstenaars ondersteunen en stimuleren. Deelnemers worden geprikkeld en gemotiveerd door nieuwe informatie, methodes en oefeningen. Aan het eind van de reeks workshops zijn ze gegroeid en hebben ze de tools om zich zelfstandig nog verder te ontplooien als dichter.

Tien zaterdagen op rij vond de cursus plaats; op deze laatste bijeenkomst houden we vanaf 14:00 een presentatie-moment via een livestream.

Workshopleider

Gershwin Bonevacia

Gershwin Bonevacia is stadsdichter van Amsterdam. Hij geeft op filosofische maar vooral poëtische wijze vorm aan onderwerpen als duurzaamheid en onderwijs maar ook Harry Potter. Gershwin Bonevacia werkt als dichter en schrijver samen met verschillende organisaties, van het Van Gogh Museum tot aan Het Parool. In 2018 debuteerde hij met zijn dichtbundel genaamd ik heb een fiets gekocht