Taalopzondaginfebruari

zo 27 feb
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Een dag vol onvertelde verhalen

Zondag 27 februari staat weer in het teken van taal met veel onvertelde verhalen. Twee keer Spoken Word (koop een passe-partout als je naar beide wilt <3) en leer in de Workshop schrijven over rouw, jouw persoonlijke onvertelde verhaal te schrijven.

We trappen deze laatste zondag in februari af om 13.30 uur. Samen met ‘Het dagboek als feministisch genre‘ organiseren we een twee uur durende workshop waarbij je leert schrijven over rouw. De cursisten worden uitgenodigd om op een persoonlijke en intieme manier te experimenteren met het zichtbaar maken van rouw voor zichzelf.

Later op de dag (16:00 uur) flowen we in Spoken Word en ritme met het programma We moeten praten. Drie woordkunstenaars, bij elkaar gebracht door curator Manu van Kersbergen, worden gekoppeld aan jonge muzikanten die samen op het podium een nieuw kunstwerk creëeren.

Om 19:00 uur sluiten we de dag af met Ongeschreven waarheid, een Spoken Word programma over het hervertellen van verhalen van onze voorouders vandaag de dag. In vele niet-westerse culturen bestaat Spoken Word al honderden jaren als een gesproken traditie van het delen van kennis en geschiedenis. Dit programma zal bestaan uit een carrousel aan voordrachten in de vorm van verhalen, slam en Spoken Word, afgewisseld met gitaar.

Koop een Passe-partout voor beide Spoken Word programma’s en betaal maar €20 in plaats van €30. Koop direct >>

Programma's op deze zondag: