Voorleesmiddag

zo 24 mrt
15:00
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Mila’s vonk 4+

Deze zondag is illustrator en kinderboekenschrijver Lisa van Winsen te gast in De Nieuwe Liefde. Lisa heeft al heel veel kinderboeken geïllustreerd maar op deze middag komt ze voorlezen uit haar eigen boek Mila’s Vonk. De boodschap die Lisa aan kinderen wil meegeven in haar illustraties; durf jezelf te zijn! Of je nu klein of groot bent, eigenwijs of een stille dromer, iedereen zou het gevoel moeten hebben de hoofdpersoon in een boek te kunnen zijn.

Over het boek:
Mila bekijkt de wereld om zich heen op een speciale manier. Met haar verbeeldingskracht maakt ze van alledaagse dingen kleurrijke en fantastische avonturen. Geïnspireerd door Mila beginnen kinderen ook hun fantasie te gebruiken. Want er zit namelijk een VONKJE van verbeelding in iedereen!

Na het voorlezen gaan we aan de slag met onze eigen fantasie want er wordt natuurlijk weer geknutseld. Samen met Lisa gaan we knippen, plakken, kleuren en scheuren en maken we de mooiste maskers.

Volwassenen mogen gratis mee!

Lisa van Winsen

Illustrator Lisa van Winsen wil met haar werk de kracht van de verbeelding laten zien, die iedereen in zich heeft. Lisa illustreerde kinderboeken zoals ‘Idje wil niet naar de Kapper!’ en ‘de Boebalas’ en maakte haar debuut als schrijver met ‘Mila’s Vonk’. Daarnaast houdt Lisa zich bezig met striptekenen, voor o.a. de Tina. Ze zet zich met haar werk in voor meer diversiteit in kinderboeken.

Wil je graag een programma bijwonen, maar heb je niet de middelen om een kaartje te betalen? Mail dan naar info@denieuweliefde.com, we kunnen dan iets regelen.

Meer programma’s tijdens deze DNL op zondag