DeLiteraireZondag#4

zo 9 mei
Dit programma heeft al plaatsgevonden

Een brasa voor da’lijk

Langzaam gaat het slot van de deur. Op de terrassen mag dezer dagen weer koffie worden besteld. Het oude normaal lijkt – weliswaar op een slakkentempo – weer de plaats in te nemen van het nieuwe normaal. Tot het zo ver is, kun je onze Literaire Zondagen gewoon volgen vanuit je luie stoel.

Deze zondag beginnen we om 11:00 uur met een workshop over de taal van de toekomst. Er ontstaat namelijk een nieuwe taal in Nederland: een taal die inclusiever is. Een taal die woorden heeft en ruimte geeft voor geschiedenis, identiteit, gender en diversiteit. Meer weten over deze taal? Wees welkom in de Zoom!

Om 14:00 uur presenteert literair tijdschrift De Revisor hun nieuwe nummer, ’n Brasa van talen. Het nummer gaat het opgroeien tussen verschillende talen in en de verschillende realiteiten die talen met zich meebrengen. We praten met de auteurs die een bijdrage hebben geleverd en gaan dieper in op de thematiek.

Tot slot staat er ook weer een nieuwe aflevering van onze podcast Liefde voor verhalen klaar. Dit keer praten hosts Luan Buleshkaj en Fouad Lakbir met Eva Skeed MC Leed over meertaligheid. Abonneer je hier op de podcast en blijf automatisch op de hoogte!

Programma