UP! Talkshows

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UP! Een nieuwe kijk op ouder worden

Ouder worden we allemaal, elke dag weer. Toch roept het woord ‘oud’ vaak heftige reacties op. Je haast je immers vaak om te benoemen hoe jong je je voelt. Wij van UP! denken dat elke leeftijd waarde heeft.

Mensen om je heen

Ieder mens heeft het nodig: een reden om je bed uit te komen, nieuwsgierig te blijven en mensen om je heen die zich om jou bekommeren. Vandaag de dag is het misschien wel belangrijker dan ooit om oog te hebben voor elkaar.

Inspiratie

Hadassah de Boer door Thirza Schaap.

UP! biedt inspiratie rond het thema ouder worden, een frisse blik, ruimte voor scherpe randjes en veel moois. Elke UP! talkshow heeft een eigen invalshoek. Bekende en onbekende gasten vertellen hoe zij het avontuur van ‘ouder worden’ aanpakken. UP! toont initiatieven in de stad en er is altijd een flinke portie cultuur. Froukje Jansen presenteert in 2017, Haddassah de Boer in 2018.

maandag 12 februari: Zelfbeeld & Beeldvorming
Als je ouder wordt ga je gewoon door met wat je altijd al doet: worden wie je bent. En toch schuurt het – jong zijn lijkt de norm. Met onder meer Kees Hulst, Hedy d’Ancona en Hanne Laceulle.

maandag 12 maart: Zo wil ik oud zijn
Over hoe je denkt dat het zal zijn en hoe het werkelijk is. Met Barbara van Beukering, Bert Keizer en Ans Markus.

maandag 9 april: Zoals het klokje thuis tikt…
Van drie hoog naar de begane grond, alleen blijven of juist samen wonen, vragen te over. Hoe woon je later? Met Stadsdorpen.

maandag 14 mei: Wordt de robot mijn redding?
Ja, dat zou zo maar kunnen. Een kijkje in de wondere wereld van technologie. Over robots, domotica en je huisarts online. Met Neelie Kroes en Geja Langerveld (Age & Assisted Living).

UP! Talkshows in 2017:

maandag 11 december: In Memoriam
Met Bert Keizer, Ida van der Lee, Erwin Kamp en gospelkoor Deliverance

maandag 13 november: In Beweging
Met Erik Scherder, Jetty Mathurin en PRA Muziektheater

maandag 9 oktober: In Verbinding
Met Hedy d’Ancona, Anja Machielse en Jitse Schuurmans

In samenwerking met MOAI Nederland.