Amerpodia nodigt cateraars uit voor een kijkje in de keuken

Amerpodia nodigt cateraars uit voor een kijkje in de keuken

Het is ons een groot genoegen om u mede te delen dat wij onze bijzondere locaties mogen openstellen voor externe cateraars.  Ervaar het gemak van de professionele keukens in onze evenementenlocaties. Vier historische en unieke locaties in hartje Amsterdam.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze sales afdeling voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding via sales@amerpodia.nl | 020 589 1680.

Over Amerpodia;
Vier historische panden in Amsterdam verbonden middels de gracht. Rode Hoed, De Nieuwe Liefde, Compagnietheater en Felix Meritis bundelen hun krachten in Amerpodia. De monumentale panden zijn beschikbaar voor diverse evenementen; van een zakelijk congres, vergadering of presentatie tot een persoonlijk diner, feest of huwelijk. Met de opbrengsten van de verhuur van onze panden realiseren we onze culturele ambities en activiteiten en proberen we nieuwe perspectieven en inzichten te bieden en mensen te verbinden. Felix Meritis is op dit moment gesloten wegens een grondige renovatie.

Deel dit bericht: